+31 6 81712964

info@acdocu.nl

Over

Missie 

Wie is ACDocumentcontrol?
ACDocumentcontrol ondersteund bij het invoeren en onderhouden van documentcontrol op het gebied van kwaliteit. De missie van ACDocumentcontrol is dat alle bedrijven of ze nu groot of klein zijn een goede documentatie van de documenten hebben en dat deze niet alleen op ‘papier’ bestaan maar ook werkelijk op de juiste manier zijn geïmplementeerd binnen het bedrijf en worden uitgevoerd.

Visie

Wat doet ACDocumentcontrol?
Als ACDocumentcontrol beheer ik de documenten van uw organisatie, zodat deze op een hoger niveau van beschikbaarheid, betrouwbaarheid, versiebeheer, zichtbaarheid en veiligheid terecht komen.

Veel organisaties zijn van mening dat de documenten controle stopt als ze een daarvoor bestemde applicatie hebben. Echter is die applicatie pas het begin. Vanuit hier kan pas worden gewerkt om de document controle te implementeren en te onderhouden binnen een organisatie.

Voorbeelden/ voordelen hiervan zijn;

  • Alle (project)documentatie gesorteerd zichtbaar en beschikbaar hebben.
  • De documentatie van gemaakte successen én fouten uit het verleden beschikbaar maken om herhaling of te voorkomen of te herhalen.
  • Het versiebeheer van de documenten binnen het bedrijf naar een recentere versie brengen waardoor alle documenten kunnen worden beoordeeld op de recentste regels.
  • Het implementeren van ‘nieuwe’ (bijvoorbeeld van de ISO) richtlijnen binnen een bedrijf.
  • Het afnemen van interne audits, om na te gaan of de richtlijnen van het bedrijf ook worden nageleefd door de werknemers.